Sport & actionfotograf i Örebro län


Träning och idrott är en stor del av många människors liv, lite över tre miljoner svenskar är medlemmar i någon sorts idrottsförening och nästan hälften av sveriges befolkning är på något sätt aktiva med träning, vare sig det är träning på ett gym, på egen hand utomhus eller planerade aktiviteter.  

 

Alla som tränar vet hur svårt det är att få till bra bilder på sig själv "in action" men vem har den tiden att om och om igen ställa upp sin telefon, sätta på timer och dessutom rama in bilden som man tänkt sig och lyckas få den fina bilden som man vill dela med sig? Kanske går det i vissa fall, men för de flesta blir det bara alldeles för många bilder utan den rätta känslan man vill få med i stunden som det händer, det är dessutom ännu svårare om man står på planen eller springer ute i skogen. Där kommer jag in i bilden!

 

Köp enstaka tillfällen eller abonnera mig en hel period/säsong så vet du att ditt flöde är konsekvent och förmedlar den rätta känslan av dig eller ditt varumärke.Ta ditt flöde till nästa nivå

För Instagram, Träningsdagbok, Blogg mm

Mycket bättre än selfies och mobilbilder

För Instagram, Facebook, Webbsida mm

Skapa en jämn och professionell närvaro online

För Instagram, Facebook, Webbsida mm

Hur ser en actionfotografering ut?


Säg som ett exempel att du vill ha bilder på dig själv från när du tränar på gymmet. Efter att vi bokat tid så jag på plats ca 30 min innan för att förbereda lite min utrustning och för att anpassa efter tillgängligt ljus och storlek på lokalen/träningsområdet. Jag fotar endast med naturligt ljus (dvs solljus) eller annan befintlig belysning i lokalen, jag använder inga blixtar eller strobes (som det också kallas) utan jag förlitar mig endast på det ljus som redan finns där och min egna kameras kapacitet och förmåga samt mina egna kunskaper för att på bästa sätt fånga ögonblicken med bästa möjliga kvalitet. Beroende på vad du vill att vi hinner med under ditt pass så kanske du redan har värmt upp och är redo när vi startar, eller så är också uppvärmningen eller andra moment en del av tiden som vi lägger ner på fotograferingen. Det är du som bestämmer vad som är viktigt för dig att fånga på bild, jag sköter sen resten!


Ett alternativ är t.ex att du kör ditt planerade träningspass som vanligt, som du brukar i den takt som du är van vid, och jag dokumenterar allt på bild. Det kan hända att vid vissa tillfällen så kan jag be dig att hålla ut en rörelse i några extra sekunder, att göra en extra repetition eller att vända blicken åt något specifikt håll, eller kanske att ta ett extra steg framåt eller någon annan riktning för att matcha in bakgrunden bättre med dig och övningen du utför. Det som jag är ute efter här är genuina känslor, svett, tårar och förhoppningsvis glädje som visar hur jobbigt det faktiskt är när du tränar, men också tillfredsställelsen av att äntligen bli klar eller att ha slagit rekord i någon övning.

 

När fotograferingen är klar så kommer jag det närmaste dygnet göra en sortering av alla bilder (som brukar var runt 200 st, oftast fler beroende på aktivitet). Jag väljer bort bilder som kanske inte riktigt håller måttet (t.ex bilder som är ur fokus) och sätter igång med bildbearbetningen (främst justering av exponering, kontrast, toner och färger, fläckborttagning och annat som kan vara störande i bilden). När alla bilder är redo så bokar vi en tid för visning och oftast sker det inom 2-5 dagar beroende på arbetsbelastning. Vi kan ses hos mig där vi kan gå igenom bilderna på stor skärm anpassad för bild, eller så kommer jag till dig med egen laptop. Du väljer ut dom 5 bilder du gillar bäst som ingår eller så kan du uppgradera till ett paket med fler antal bilder, eller välj och köp alla bilder till ett mycket förmånligt pris!

Action-fyllt pris


Alla bilder får du lätt retuscherade samt i både färg och svartvitt, vare sig det är från t.ex. ditt träningspass på gymmet, skogen, fotbollsplanen, träningshallen, boxringen, golfbanan, crossfitboxen osv eller tävling/match.

Action-fyllt pris


Alla bilder får du lätt retuscherade samt i både färg och svartvitt, vare sig det är från t.ex. ditt träningspass på gymmet, skogen, fotbollsplanen, träningshallen, boxringen, golfbanan, crossfitboxen osv eller tävling/match.

60 min + 10 bilder

PRIS 1500 sek

- Inklusive 10st bilder (150sek/bild).
- Redigerade och klara att använda.
- Färg, svartvitt och webbanpassad storlek.
- Fri användning för privat bruk.
- Köp extra bilder för 300 sek/bild eller uppgradera till nästa paket "RUBBET".

60 min + RUBBET

PRIS 1800 sek

- Få ALLA BILDER (ca 30 st).
- Redigerade och klara att använda.
- Färg, svartvitt och webbanpassad storlek.
- Fri användning för privat bruk.
- Passar bra för matcher/tävlingar, motionslopp eller andra sportrelaterade evenemang.

FÖRENINGS-PAKET

PRIS 5000 sek (exkl. moms)

Inkluderat:
- 3 timmars fotografering (sammanhängande).
- Förberedelser.
- Bildbehandling.
- ALLA bilder levererade.
- Fri användningsrätt.

Eller köp en prenumeration!

Vill du abonnera mig under en längre period som t.ex en hel säsong

(träning samt tävling) eller ett antal tillfällen så som kupper, tävlingar och uppvisningar?

Jag tar även uppdrag av föreningar/klubbar för match, kupper, tävlingar, uppvisningar eller träningsbilder av aktiva.

Klara - färdiga - boka!

Har du en idé du vill förverkliga eller uppdatera & uppgradera flödet i dina sociala medier, snabbt, snyggt och krångelfritt?

Hör av dig och använd mig som ditt bollplank för idéer eller funderingar.


Telefon:

+46722 986814


Förfrågningar:

jiannis@smaliosfoto.se


Följ mig gärna

Instagram Facebook


Din resebuddy

Jag är redo att åka långt för mina kunder!

Accepterar gärna uppdrag även utanför länets och även landets gränser och reser gärna både norrut och söderut (och allt annat mitt emellan såklart)!


Hör av dig!

jiannis@smaliosfoto.se