Porträtt och parfotografering - Örebro län

Se det som en dejt... där det faktiskt är okej med ett tredje hjul!


Är ni ett par som vågar visa era känslor till varandra framför andra? Gillar ni natur och att vara utomhus, hålla i handen och se djupt in i varandras ögon och alltid se den personen ni föll för? Boka då en parfotografering med mig och skapa fysiska minnen tillsammans med den som är närmast ditt hjärta, oavsett ålder! Värme och kärlek är svår att dölja, och vare sig ni firar er bröllopsdag, födelsedag, vardagskärlek eller t.o.m förlovning, ja då kommer ni bli mer än nöjda när ni väl ser er själva på bilderna! Aldrig fotats av en fotograf förut? Inga bekymmer! Med mig tar vi det lugnt, avslappnat, med en gnutta humor och ett leende på läpparna!


"Vi blir aldrig bra på bild"


Vem har inte tänkt den tanken "det kommer aldrig gå, ser inte bra ut på bild, hur kan man se naturlig ut på bilderna när man aldrig gjort något liknande tidigare?" Det är det vanligaste bekymret jag får höra från alla, par, brudpar, föräldrar osv. Man kanske är lite ovan att stå framför kameran när det är någon annan än sig själv eller ens partner som står bakom den, o tycker att det kan bli lite stelt annars. Men jag kan vara den som säger att det är helt naturligt att känna så, att det kan vara lite obekvämt i starten. Det förstår jag, jag har en gång i tiden varit där jag också! Men det är faktiskt inte så farligt som många tror, ingen har varit proffs på att stå framför kameran från första början, det är något man kan lära sig men också något man får hjälp med utav mig. Jag har ju inga förväntningar av er att ni ska veta hur man poserar för den typen av fotografering vi har, om ni inte har det som yrke såklart att vara fotomodell! :-)


Så lita på mig, slappna av och försök att bara vara er själva, och med mina tips och råd så kommer vi få jättefina bilder som ni förmodligen inte kommer känna igen er i.

Det kommer gå jättebra!


Vi ska ha kul under tiden


En fotografering behöver inte vara stel och tråkig med klassiska "titta in i kameran" poseringar.

Jag älskar det naturliga, skratt, leenden och ibland lite awkward situationer som vi alla skrattar åt i slutändan, för det är lika viktigt att ha roligt under tiden, det gör det bara ännu mer minnesvärt. Så slappna av, var där för varandra i nuet och lita på att vi alla ska göra vårt bästa för det bästa resultatet som ni kommer vara nöjda med!

Vi ska ha kul under tiden


En fotografering behöver inte vara stel och tråkig med klassiska "titta in i kameran" poseringar.

Jag älskar det naturliga, skratt, leenden och ibland lite awkward situationer som vi alla skrattar åt i slutändan, för det är lika viktigt att ha roligt under tiden, det gör det bara ännu mer minnesvärt. Så slappna av, var där för varandra i nuet och lita på att vi alla ska göra vårt bästa för det bästa resultatet som ni kommer vara nöjda med!

Stunder tillsammans som får tiden att stanna

INVESTERINGEN

Vad roligt att ni vill ha en porträttfotografering tillsammans!

Det första ni kan göra är att skicka ett litet meddelande via kontaktformuläret nedan, berätta lite om er själva, hur ni träffades, hur länge ni har varit tillsammans, era planer, drömmar, favoritgodis och vad ni älskar mest med er partner! Jag är nyfiken att få veta mer om er innan vi går vidare till nästa steg!

Hör av dig!

NÄSTA STEG
01.


Datum & tid


Efter att ni har skickat förfrågan så bokar vi in ett datum som passar er (oftast bokar vi in ett backup datum ifall vädret skulle vara emot oss datum #1).


Alla tider på dygnet går att boka men jag rekommenderar oftast 1-2 timmar före solnedgång då ljuset är som finast (s.k. golden hour).02.


Avtal & villkor


Vid bokningen så skickar jag ut ett litet avtal som båda parter skriver på för att alla ska känna sig trygga, det innehåller bl.a gällande villkor för betalning, leverans, användning av bilder, ångerrätt mm. När avtalet är påskrivet så skickas en faktura med fotograferingsavgiften på 1500 sek ut (ej återbetalningsbar) som dras sedan av slutfakturan.03.


Klädsel


Jag skickar lite tips genom min Pinterest-sida på vad man kan tänka på kring klädsel och accessoarer eller om man vill ha ett speciellt tema på fotograferingen, detta beror ju på säsong såklart men även tiden på dygnet, men det planerar vi tillsammans.


Har ni frågor eller funderingar så löser vi allt tillsammans då vi håller kontakten under tiden innan fotograferingen.
04.


Avstämning


Några dagar innan vårt bokade datum så får ni ett sms eller mejl från mig där vi stämmer av att allt är som det ska och att det känns bra för er inför fotograferingen.


Priser porträttfotografering


Fotograferingen sker (oftast) utomhus alla årstider och tar ca 1 timme, kan självklart ske hemma i soffan också om man så önskar eller på annan valfri plats. Vid bokning så skickas en faktura på 1000 sek på fotograferingsavgiften (ej återbetalningsbar).

Välj sedan bilder enligt paketen du ser nedan eller enskilda bilder för 600sek/st, det går också att komplettera med

utskrifter eller polaroids enligt tilläggs-prislistan längre ner.

Gratis ombokning vid sjukdom eller dåligt väder ingår i alla paket.

Minisession Vår


♡ Mini fotografering på 20 min.

♡ 3 st högupplösta och web-anpassade bilder.

♡ Passar bra för t.ex par som är på språng eller under korta vistelser.

♡ Fri konsultation och support inför fotograferingen.

♡ Personligt galleri online med urval av bilder.

♡ Fotograferingen sker inom Nora kommun, vid längre resor tillkommer

reseersättning 50 sek/mil.
1500 sek

Porträttfotografering


♡ 60 minuters fotografering (bilder köpes i efterhand).

♡ Fri konsultation och support inför fotograferingen.

♡ Personligt galleri online med urval av bilder.

♡ Resa inom Nora kommun ingår (sedan 50:-/mil).1200 sek

Bildpriser och tillval

Bildpaket 5


5 st digitala bilder i högupplöst och webbanpassat format i färg och svartvita exemplar för fri användning.


Tillgång till digitalt galleri.


3000 sek

Bildpaket 10


10 st digitala bilder i högupplöst och webbanpassat format i färg och svartvita exemplar för fri användning.


Tillgång till digitalt galleri.


4000 SEK

FULL GALLERY


ALLA digitala bilder (minst 40st)

i ert digitala galleri,

för dig som inte vill lämna något utanför.


Tillgång till digitalt galleri.


5000 sek

Tillval

(Bokas i förväg)


Enstaka bilder - 600 sek/st

Blomkrans i säsongens färger - 500 sek

Vintage Polaroid bilder 8-16 st - 800 sek

Utskrifter


Utskrift Fine Art 20x30 cm - 600 sek

Utskrift Fine Art 30x40 cm - 1200 sek

Utskrift Fine Art 50x70 cm - 2500 sek

Fin fotobok 30x20 cm 20 sidor - 4000 sek


Vintage Polaroid

från 800 sek

Sa någon porträttbilder med äkta Polaroid-känsla?? ca 10 st unika bilder, utan filter eller långa väntetider, och är dessutom framkallade direkt! Magi tagen med vintage Polaroid kameror från 1970-80 talet!

Toppen! Hur bokar vi?

Investera i vackra bilder som ni stolt kan visa upp i ert hem


Telefon:

+46722 986814


Förfrågningar:

jiannis@smaliosfoto.se

Vänligen markera det alternativ som intresserar dig.


Följ mig gärna

Instagram Facebook


Din resebuddy

Jag är redo att åka långt för mina kunder!

Accepterar gärna uppdrag även utanför länets och även landets gränser och reser gärna både norrut och söderut (och allt annat mitt emellan såklart)!


Hör av dig!

jiannis@smaliosfoto.se