Företagsfotograf i Örebro län


Text i all ära, men vi lever i en tid då bild är det främsta mediet för att framföra information, och vi som kunder kan snabbare "läsa av" en bild än att läsa igenom en text med massa information.


Jag fotograferar allt från porträtt, personal- och verksamhets-bilder, events och konferenser. Bilderna kan användas på er hemsida eller publiceras på sociala medier, i er verksamhetsberättelse, press-utskick eller för annan användning i tryckt eller digital form, kanske har ni en egen bildbank som ni vill förnya? Kanske har företaget investerat i en egen kamera och vill gå en fotokurs i hur ni själva kan gå till väga för att skapa ert egna material i framtiden. Oavsett om ni har ett litet företag eller större verksamhet så skapar vi tillsammans en lösning som skapar förtroende för ert varumärke och gör att ni syns på ett bättre och professionellt sätt. Jag utgår från Nora i Örebro län men fotograferar i hela Sverige där jag behövs.


Offert / bokning


Det finns inte ett allt-i-ett paket som passar alla. Ta gärna kontakt med mig och beskriv kortfattat er vision och önskemål för att framhäva just ditt varumärke. Skicka en bokningsförfrågan till jiannis@smaliosfoto.se eller via kontaktformuläret nedan, jag återkommer inom 1-2 arbetsdagar. Att ringa eller sms:a går också bra.

Planering


Vi anpassar fotograferingen efter era önskemål och efter de bästa förutsättningar för ert varumärke och era anställda.

Fotografering


Beroende på vald typ av fotografering så sker detta på valfri plats utomhus eller i verksamhetens lokaler, i befintligt ljus eller med hjälp av min portabla studio.

Leverans


Inom 2-3 veckor får ni tillgång till ett personligt webbgalleri där själva urvalet sker. Med dem får ni fri användningsrätt digitalt och i tryckt form för all framtid, dvs rätten att inte behöva nämna upphovsman/fotograf vid publicering i företagets egna kanaler (om inget annat avtalats).

PERSONAL BRANDING - PERSONLIGT VARUMÄRKE


Låt dina bilder visa vad ditt varumärke står för och skapa förtroendet att bygga en kundrelation som håller.Ditt varumärke är det folk säger om dig när du inte är i samma rum.


Priser

(ex. moms om inget annat anges)


Alla bilder levereras i högupplöst och webbanpassat format, i färg och svartvit kopia.

Resekostnad ingår inom Nora kommun, därefter 50 sek/milen.

Porträtt-foto


Klassisk CV-porträtt för alla medarbetare med ljus eller mörk bakgrund, perfekt för LinkedIn, hemsida osv, alternativt mer personlig porträtt i verksamhetens miljö eller utomhus, exempelvis kontor, konferensrum eller annan företagsmiljö. Passar utmärkt till både hemsida, digital och tryckt marknadsföring men även sociala medier.


PRIS från


1200 sek/perS

inklusive 2st digitala bilder


Verksamhets-foto


Visa upp det som är unikt med just din verksamhet, i er miljö, er vision och kompetens, och skapa en trygg och personlig relation till dina kunder genom professionella bilder med er egna "touch".
PRIS FRÅN


BEGÄR OFFERTEvent / Konferens


Jag är där, dokumenterar och fångar den härliga känslan av era event, kick-off, konferenser, produktlanseringar, företagsfest,

retreats och mässor.

Ett perfekt sätt att föreviga er verksamhets framgång och avancemang, lokalt eller internationellt!


PRIS från


1500 seK/timEller köp en prenumeration!

Vill ni abonnera mig under en längre period eller ett antal tillfällen för kontinuerlig

uppdatering för exempelvis era sociala medier?

Kontakt mig för offert och spara pengar.

Klara - färdiga - boka!

Har du en idé du vill förverkliga eller uppdatera & uppgradera flödet i era sociala medier, snabbt, snyggt och krångelfritt?

Hör av dig och använd mig som ditt bollplank för idéer eller funderingar.


Telefon:

+46722 986814


Förfrågningar:

jiannis@smaliosfoto.se


Följ mig gärna

Instagram Facebook


Din resebuddy

Jag är redo att åka långt för mina kunder!

Accepterar gärna uppdrag även utanför länets och även landets gränser och reser gärna både norrut och söderut (och allt annat mitt emellan såklart)!


Hör av dig!

jiannis@smaliosfoto.se