Polaroid fotograf

Upplevelsen som får en att resa tillbaka till en enklare tid

Jag är så entusiastisk och glad att introducera något helt nytt till er! Eller, ja, inte riktigt nytt utan bara något som har funnits si så där i ca 50 år redan. Direkt-framkallade polaroidbilder. Det kanske inte känns så jättekonstigt då dom flesta vet att det säljs en del direktbilds-kameror och film på marknaden, men hur många kan säga att dom fotar med riktiga vintage Polaroid-kameror från 70- och 80-talet?


Mitt mål är att återintroducera direktfilm till inte bara trogna följare som vet vad jag pratar om, som kanske dessutom ägt eller använt liknande kameror förr i tiden, men också till yngre människor som är ute efter den där äkta vintage-känslan som så många söker sig tillbaka till, se bara alla coola filter som finns i tex appar som Instagram. Här får du samma resultat, men genuint, unikt som inte kan återskapas, direkt framkallat som finns i dina händer inom några minuter. Oavsett om det handlar om en morgongåva till din käraste, bröllops-porträtt, spontan vigsel i naturen eller lifestyle familjetid hemma med dina barn. Att själv få uppleva processen då era porträtt kommer till liv mitt framför era ögon, det är något magiskt, pirrigt och helt enkelt häpnadsväckande! Enkla men så speciella, häng dom på din kyl, rama in, lägg i ett album, spara i din plånbok eller skriv ett fint meddelande och ge bort till någon du tycker om, allt är möjligt!

Retro & klassiska polaroids

Jag är säker på att dessa bilder kommer vara bland era favoriter långt in i framtiden,

tills vi gör om det!

Vintage

Personligt

Äkta

UniktPriser polaroid-fotografering


Fotograferingen sker (oftast) utomhus alla årstider och tar ca 1 timme, kan självklart ske hemma i soffan också om man så önskar eller på annan valfri plats, men då pga filmens och kamerans natur så är det viktigt att det tillgängliga ljuset är tillräckligt starkt.


Gratis ombokning vid sjukdom eller dåligt väder ingår i alla paket.

Vintage Polaroid

1200 sek

Jag fångar era speciella, drömmiga ögonblick, detaljer och porträtt med min fina vintage Polaroid kameror från 70- & 80-talet.

Ca 10 st bilder i färg eller svartvitt, kanske både och! Magiskt!

Modern Polaroid

från 1200 sek

Självklart så finns också alternativet att bli fotad med en nutida, mer modern Polaroid-kamera, kanske har ni redan bokat en bröllopsfotograf men vill lägga till polaroider som tas under dagen?

Precis vad jag letar efter! Hur bokar jag?

Unika, enkla bilder som framkallar en hel del känslor med karaktär, här och nu.


Telefon:

+46722 986814


Förfrågningar:

jiannis@smaliosfoto.se

Vilken typ av polaroid-fotografering vill du ha? Beskriv gärna mer i meddelande-fältet nedan!


Följ mig gärna

Instagram Facebook


Din resebuddy

Jag är redo att åka långt för mina kunder!

Accepterar gärna uppdrag även utanför länets och även landets gränser och reser gärna både norrut och söderut (och allt annat mitt emellan såklart)!


Hör av dig!

jiannis@smaliosfoto.se