ANDRA TYPER AV FOTOGRAFERINGAR

Mitt jobb är att på ett visuellt sätt berätta en historia, vare sig det är en verksamhetsberättelse eller foto-finish rusandes över mållinjen!

POLAROID

PORTRÄTT

SPORT / ACTION

FÖRETAGFÖRETAGS-FOTOGRAFERINGOavsett verksamhetens storlek så skapar vi tillsammans en lösning som skapar förtroende för ert varumärke och gör att ni syns på ett bättre och professionellt sätt.POLAROIDSUpplevelsen som får en att resa tillbaka till en enklare tid. Direkt framkallat och omedelbar lycka att se resultatet utskrivet och klart i sin hand inom några minuter!

Mitt jobb är att på ett visuellt sätt berätta en historia, vare sig det är en verksamhetsberättelse eller foto-finish rusandes över mållinjen!PORTRÄTT-FOTOGRAFERINGOavsett verksamhetens storlek så skapar vi tillsammans en lösning som skapar förtroende för ert varumärke och gör att ni syns på ett bättre och professionellt sätt.SPORT / ACTION-FOTOGRAFERINGBilder på dig eller din förening under tävling, träning, matcher, idrottsevenemang, för enstaka tillfällen eller ett kontinuerligt uppdaterat digitalt flöde under en längre period.

Mitt jobb är att på ett visuellt sätt berätta en historia, vare sig det är en verksamhetsberättelse eller foto-finish rusandes över mållinjen!

KONTAKT

Hör av dig och använd mig som ditt bollplank för idéer eller funderingar.


Telefon:

+46722 986814


Förfrågningar:

jiannis@smaliosfoto.se


Följ mig gärna

Instagram Facebook


Din resebuddy

Jag är redo att åka långt för mina kunder!

Accepterar gärna uppdrag även utanför länets och även landets gränser och reser gärna både norrut och söderut (och allt annat mitt emellan såklart)!


Hör av dig!

jiannis@smaliosfoto.se