Ett vackert höstbröllop i Örebro


Efter en lång väntan så var det äntligen dags för detta vackra par att säga "ja" till varandra. Dagen startade med hår, smink och mycket bubbel i en fin svit på vackra Clarion Hotell Borgen bara ett stenkast från Örebro slott, självklart var jag på plats och dokumenterade allt! En så härlig stämning fylld av förväntan och pirr i magen! Efter ett par avslappnade timmar och utan någon som helst stress så körde vi vidare till porträttfotograferingen och vårt pars first look på fina Karlslunds Herrgård en bit utanför stan.

Efter att ha spenderat en liten stund med brudgummen och tagit lite bilder från deras förberedelser så möts vi alla ute i trädgården för parets första möte ner för dom magnifika trädgårdens trappor. Man kan inte annat än att bli glad över detta vackra par och brudfölje, och vädret är ju inget att klaga på, sol värme och vacker höstig miljö med mycket färg och värmande känslor!


Kort liten lunch var nästa på schemat innan det var dags för det viktigaste, vigseln. Detta skulle äga rum i Olaus Petri kyrka i den norra delen av stan, stor och rymlig kyrka med mycket plats för mig att röra mig på, både bakom framför och vid sidan om gäster och brudparet!


Nu kom stunden som alla väntat på, ingen tvekan på detta pars kärlek till varandra. Ett bestämt "JA" och plötsligt var dom gifta, med alla nära och kära på plats för att hylla kärleken mellan Idris och Mikaela! En limousin-tur senare befinner vi oss igen på herrgården i Karlslund där vi fortsätter med mingel, ännu fler foton och middagen såklart!


Tal efter tal, god mat, skratt, glädje, tårar, detta bröllop hade nog allt som man kan förvänta sig av ett fint bröllop där båda familjer verkar vara nära varandra på alla sätt o vis. Och att jag får bevittna allt på ett helt annorlunda sätt än gästerna, det får mig att känna mig lite extra speciell, men också att det är anledningen varför jag har detta som stora passion!


Avslutningsvis så hade paret en Grand Exit med tomtebloss utomhus, vilket blev en stor succé innan det äntligen var dags att skära tårtan. Här var det nu dags att tacka för mig och avslutar dagen med tömda batterier, både fysiskt och mentalt efter 13 timmars arbete, men med fulla minneskort och ett leende på läpparna!


Tack och stort grattis än en gång, Idris och Mikaela!